DIVENDRES 30 NOVEMBRE

19h -21h

CENTRE CULTURAL LA MERCÈ, GIRONA

PERFORMANCE/ACCIÓ

MARIA DOS MILAGRES. PORTUGAL
Els seus assaigs-accions es refereixen a un lloc de retrobada entre dos móns diferents, on la vida s’ajusta fent un desplaçament de l’espai mental i psíquic, un lloc entre l’absurd, el somni i la tragèdia.

LESLEY YENDELL. ANGLATERRA
Escultora anglesa, resident al Penedès. Ha treballat en diversos projectes arreu d’Europa. Recentment amb l’exposició ‘Transposers’ al MCAC (Irlanda del Nord). La seva obra s’inspira en objectes quotidians i el paisatge domesticat del Penedès, zona de viticultura. Els processos de la seva obra escultòrica l’han conduït a explorar idees que han derivat en accions i treballs performàtics. “L’obra de Lesley suggereix històries que al mateix temps oscil·len entre diferents realitats – una genuïna fusió de diferents disciplines que creen quelcom únic ….”
www.lesleyyendell.wordpress.com

BENEDICTE CLEMENTSEN. NORUEGA
Artista visual, multidisciplinària, sovint treballa en col·laboració amb altres artistes. La seva pràctica se centra en la performance i la instal·lació. Estudia Belles Arts a la Bergen National Academy of Art. Ha mostrat el seu treball a festivals i galeries internacionalment. Va ser coproductora del Festival de Performance Internacional ”Never or Now” (Bergen, 2011) i és membre fundadora de la junta de Performance Art Bergen.
www.benedicteclementsen.com

ANGELA GARCIA. PAÍS VALENCIÀ
Artista experimental, performer, organitzadora/col·laboradora de trobades. Com a sòcia de Sinberifora Associació Cultural ajuda a organitzar el programa d’activitats d’Arrt d’Accció a CCC Octubre (València). La seva pràctica explora les relacions entre espai, paraules, lletres i gesticulació subtil; també ritme, batec i sonoritat. Investiga el cos com a material escultòric, utilitzant el moment present com acte creatiu i efímer, una reflexió de context, per llançar suggeriments que parteixen de poemes visuals, jocs de paraules, objectes, sons i experimentacions.
www.myspace.com/angelagarciaj

ANNE SEAGRAVE. IRLANDA/POLÒNIA
Artista irlandesa que viu a Cracòvia (Polònia), ha presentat la seves distingides accions centrades en el moviment, performances, vídeo i instal·lacions arreu del món durant gairebé 30 anys. Ha guanyat nombrosos premis i ha realitzat residències a Espanya, Holanda, Canadà, Regne Unit, Polònia i Irlanda. Ha sigut organitzadora independent d’esdeveniments de performance i professora.
La seva pràctica artística investiga els paral·lelismes entre els diferents usos de l’autoretrat en una varietat de multimèdia i llenguatges. Actualment treballa amb una combinació de mèdia: vídeo, acció, imatges dibuixades i pintades, fotografia, instal·lació in situ, textos i interacció amb el públic.

MARINA TORRINGTON. CATALUNYA
Marina Torrington és una de les joves artistes que ha rebut una de les beques de FEM per participar aquest estiu a l’Escola Internacional de Performance IPA a Istanbul, Turquia. Ha presentat les seves performances a l’IES Alexandre Deulofeu, al festival Empordaneses i a l’IPA. Actualment continua la seva carrera artística estudiant a l’Escola Massana a Barcelona.

Descàrregues: Programa Complet , Programa de Butxaca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s