Notícia// DIA MUNDIAL CONTRA LA SIDA

FEM_12 SE SUMA ALS ACTES DEL DIA MUNDIAL CONTRA LA SIDA AMB UNA PERFORMANCE COL·LECTIVA

· Tindrà lloc al Pont de Pedra de Girona després d’An Act of Memory, acció durant la que es recitarà la Declaració dels Drets Humans

 

La 9ª Trobada Internacional de Dones Artistes d’Art Acció i Performance FEM_12 s’ha sumat als actes del Dia Mundial contra la SIDA, el proper 1 de desembre a Girona amb una performance col·lectiva de les artistes del festival. Aquest acte tindrà lloc al Pont de Pedra després d’Annyversary-An Act of Memory, acció de l’artista anglesa Monica Ross, durant el que es farà un recital col·lectiu de la Declaració Universal dels Drets Humans a la plaça del Vi de Girona (Dissabte 1Des 11.00h).

La mateixa Monica Ross juntament amb les artistes que participen a FEM_12 (Maria Dos Milagres, Lesley Yendell, Benedicte Clementsen, Àngela Garcia, Anne Seagrave, Marina Torrington i Denys Blacker, que també és la directora del festival) faran una acció amb la que pretenen sensibilitzar el públic sobre la problemàtica de la SIDA.

FEM és un Festival Internacional de Performance i Art d’Acció protagonitzat per les obres de dones artistes d’arreu del món que enguany se celebra del 17 de novembre a l’1 de desembre. Aquest any, FEM ha aconseguit ampliar el seu radi d’acció a Barcelona i Sabadell gràcies al vincles creats amb la Fundació Antoni Tàpies, el CCDFB La Bonne, la Universitat de Barcelona i l’Espai per les Pràctiques Performàtiques l’Estruch de Sabadell, on s’han celebrat diverses activitats.

Amb l’objectiu d’apropar la performance i l’art d’acció a tothom, en aquesta edició FEM ha apostat per la implicació més intensa del públic a totes les activitats. A An Act of Memory, acció que s’ha realitzat en diverses ciutats d’arreu del món. tothom està convidat a recitar un article de la Declaració dels Drets Humans Universals. Diversos membres de la Junta d’ACAS (Associació AntiSida de Girona) participaran en aquest acte.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s